Uusintatilaus

Näin saat uuden hygieniapassin kadonneen tilalle 

Hygieniapassin uusintatilaus

Hygieniapassisi (Evira, Ruokavirasto) on kadonnut tai nimesi on muuttunut miten toimit?

Hygieniapassi kadonnut, nimeni on muuttunut, ei hätää, mikäli...

- 10.6.2024 lähtien hygieniapassin uusintatilauksessa uusi passi myönnetään koko nimellä ja henkilötunnuksella. 

- sinulla on tallessa alkuperäinen (hygieniapassi) hygieniaosaamiskortti ja/tai A4 kokoinen todistus ota yhteyttä meihin jos olet suorittanut sen kauttamme (Testaajatunnus B0435) tai voit ottaa yhteyttä alkuperäiseen testaajaan, mikäli et tavoita häntä voit tilat uuden meiltä verkkokaupan kautta, saat lisäohjeita tilauksen jälkeen... hinta vain 25 € (sis. Ruokaviraston maksun ja postituksen sekä ALV: n)

- HUOM! jos sinulle on myönnetty hygieniapassi tutkinnon perusteella 31.12.2019 mennessä ja tarvitset uuden, sinun täytyy suorittaa aina hygieniapassitesti uudelleen

- mikäli sekä hygieniaosaamiskortti että A4 kokoinen todistus (hygieniapassi) on kadonnut vain alkuperäinen testaaja voi tilata sinulle  uuden mikäli testistä on alle 5 vuotta (arkistointiaika)... eli mikäli olet ollut testissämme (Testaajatunnus B0435) voit tilata meiltä uuden verkkokaupan kautta. Hinta vain 25 € (sis. Ruokaviraston maksun ja postituksen sekä ALV: n)

- mikäli nimesi on muuttunut sinun tulee toimittaa virallinen todistus/ kopio nimenmuutoksesta (uusi ja vanha nimi) sekä vanhalla nimellä oleva hygieniaosaamiskortti ja/tai A4 kokoinen todistus meille ja maksaa uusintatilaus verkkokaupassa.

Mikäli testistä on yli 5 vuotta ja molemmat osat on kadonnut joudut suorittamaan hygienapassitestin uudelleen... ilmoittaudu testiin kohdasta: Ilmoittaudu/ testipäivät

Uuden hygieniapassin toimittaminen kestää 2-4 viikkoa tarvittavien dokumenttien saapumisesta.